Dan före dan före dan före dan...

2009-12-21 @ 12:51:10

Äntligen har snön kommit och förhoppningsvis för att stanna, snö tillhör jul & det blir liksom ingen jul utan snö. Nu börjar allas raska fötter trippa omkring när det vankas julbak och köttebulle-rullning.

Jag har vilat upp mig ordentligt nu innan jul, & spenderade 4 dagar i Tallin på ett SPA-hotell. Jag gick runt i morgonrock och tofflor hela dagarna, dagen kunde börja med ett Ört-bad och avslutas med en klassisk massage. Tycker alltid det är så spännade att prova på nya behandlingar och se hur de sytt ihop behandlingspaket, hur inredningen ser ut, vilka produkter som finns och framför allt hur bemötandet är. Spännande att se saken från andra sidan, vilket är jätte nyttigt!

Vårat behandlingsrum är med i nya numret av Massage och kroppsvård  Roligt!

Julen börjar komma till Hälsobrunnen vi har öppet tom 23 kl 15:00, sen stänger butiken tom den 10 januari. Men vi har öppet för behandlingar, så passa på när du är ledig att komma in och ta en skön behandling.

Ha det nu så gott och mys riktigt mycket !!
/Hanna

Yoga workshop

2009-12-07 @ 12:01:14

Jag har varit på Yoga Workshop med Bill Brundell i helgen och fått massor av inspiration & jag mår så gott! Att få justeringar och teknik. Att träffa nya människor och få nya intryck. Det är fantastiskt att yoga på ett helt nytt ställe, i en ny sal och ändå vara så lugn med ställningarna! Det var alla möjliga människor i olika nivåer, nybörjare som avancerade, och alla gör samma ställlningar.

Ashtanga, som är en dynamsik och fysisk yogaform där man följer ett flöde av rörelser. Där rörelse och andning synkroniseras. Man blir väldigt varm i kroppen och som jag brukar säga - "Svett är bra "

Det finns så mycket att säga om Yoga, men det måste upplevas för att förstå

Bill Brundell www.planetashtangayoga.com/

/ Ta till vara på nuet  / Hanna

Ljus & värme i vårt hus!

2009-12-03 @ 12:51:37

Det knarrar under fötterna, och idag är det riktigt kallt, men äntligen har snön kommit, förhoppningsvis för att stanna. Julstämmningen som har varit frånvarande har nu dykt upp och den där mysiga tiden innan jul med fönster som ska pyntas & pepparkakor som ska bakas. Glada tillrop när snön faller & pulkor som börjar plockas fram. Förväntans fulla barn, med så mycket glimt i ögat  " Hur länge är det kvar till jul ? "

Jul är en tid att ta hand om varandra, ge varandra kärlek och omtanke. Att vara glad och tacksam för sig själv och de vi tycker om. Att tända ett ljus för de som inte finns hos oss på jorden, men i tanken.

Jul är också en hektisk tid för många, alltför många måsten, så glöm inte bort dig själv mitt i allt detta stök!

Sitt ned och bara njut i att vara här och nu, kanske tillsammans med ett värmande hjärta!
Hjärtat är fyllt med aprikoskärnor, och du kan värma det i mikron eller kylas i frys.
En varm kudde lindrar magbesvär eller rygg, en kall kudde för ögonpartiet eller
huvudvärk.
135:-

Ha en fantastisk dag/ Hanna





Ljusen är här

2009-12-01 @ 17:24:02

Äntligen har ljusen dykt upp. Som vi har väntat - men som vi alltid sagt; den som väntar på något gott... väntar ALLTID för länge!

Har tyvärr ingen kamera med idag, så kan inte visa någon bild - men jag lovar - kom in i butiken så får ni själva se. Ni kommer inte bli besvikna!

Appropå ljusen, denna vecka har vi 1:a adventserbjudande: Tag fyra ljus så bjuder vi på det billigaste!

Bland annat har vi fått in ljus som ser ut som snöbollar, tankarna flyger genast iväg till snölyktorna man gjorde som barn. Härligt härligt & riktigt mysigt!

Kram på er!
/Sandra